Aspolsmak Sp. z o.o.

Kraczkowa 1488 k/Rzeszowa
37-124 Kraczkowa

Telefon: + 48 17 860 55 63 do 65
Fax: + 48 17 860 54 07

NIP: 813-32-86-732
REGON: 691686249

e-mail: biuro@aspolsmak.pl

 

  
  
 
 
 
  • 0010.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Zdajemy sobie sprawę z tego, że gusta preferencje i oczekiwania każdego klienta są inne. W związku z tym staramy się podejść do każdego Klienta i jego potrzeb indywidualnie, przygotowując ofertę, która będzie w stu procentach zaspokajać oczekiwania. Poniżej przedstawiany mały zarys naszych możliwości. Aby poznać więcej szczegółów prosimy o bezpośredni kontakt z naszą firmą.
 
 
Solanki Nastrzykowe i Zalewowe

 

 

Gotowe preparaty do sporządzania solanek, które stosowane są do wędzonek w osłonkach lub bez, wykonane zostały z najwyższej jakości produktów, uwzględniając kryteria dotyczące: wielkości nastrzyku (przyrostu), utrwalenia koloru i smaku oraz stabilności tekstury.

Preparaty Fosforanowe

 

 

Wysokiej jakości preparaty fosforanowe, dla różnych branż przemysłu spożywczego, przeznaczone do aktywacji białek mięśniowych w wyrobach kutrowanych i nastrzykowych.

Karageny i Preparaty Zagęszczające

 

 

Preparaty karagenowe oparte na czystych rafinatach i parafianach Kappa, Jota, przeznaczone dla przemysłu, mięsnego, drobiarskiego, rybnego. Preparaty zagęszczające, to mieszanki oparte na błonnikach roślinnych, oraz skrobiach modyfikowanych, przeznaczone do stabilizacji tekstury i struktury wyrobów mięsnych.

Białka i Preparaty Białkowe

 

 

Białka zwierzęce pochodzenia wieprzowego, wołowego, białka mleka, białka krwi, białko sojowe i ich kombinacje to środki  stosowane w wielu branżach przemysłu spożywczego, a zwłaszcza w przemyśle mięsnym. Używane są jako zasoby wzbogacające w białko, poprawiające teksturę, lub zamienniki białka natywnego.

Preparaty Barwiące

 

 

Preparaty barwiące, to grupa środków do wybarwiania farszów mięsnych, wędzonek, oraz do powierzchniowego barwienia wędlin, oraz osłonek naturalnych.

Emulgatory

 

 

Kompletne mieszanki wspomagające kutrowanie, przeznaczone do produkcji kiełbas parzonych, farszów homogenizowanych i pasztetów. Preparaty o właściwościach emulgujących i stabilizujących , wiążących wodę i tłuszcze, z przeznaczeniem do wyrobów garmażeryjnych, pasztetów i konserw.

Preparaty Przedłużające Trwałość

 

 

Mieszanki wspomagające, poprawiające wybarwienie, oraz stabilizację koloru w wyrobach mięsnych, oraz wydłużające okres przechowywania.

Utrwalające i Stabilizujące Barwę

 

 

Mieszanki wspomagające, poprawiające wybarwienie, oraz stabilizację koloru w wyrobach mięsnych, oraz wydłużające okres przechowywania.

Preparaty do Kutrowania

 

 

Preparaty o właściwościach emulgujących, wiążących wodę i stabilizujących, z przeznaczeniem do wędlin parzonych, pasztetów, oraz stabilizacji emulsji. Kompletne mieszanki do wspomagające proces kutrowania, przeznaczone do produkcji kiełbas parzonych, farszów homogenizowanych i pasztetów.

Mieszanki Aromatyczno – Smakowe

 

 

Mieszanki aromatyczno smakowe to kompozycje aromatów mięsnych, przyprawowych, oraz słodkich, całkowicie rozpuszczalne, z przeznaczeniem dla solanek nastrzykowych, wyrobów blokowych, oraz konserw.

Mieszanki Przyprawowe do Wędlin Grubo, Średnio i Drobno Rozdrobnionych

 

 

 

Mieszanki przyprawowe do wędlin rozdrobnionych, to pełna kompozycja przypraw, aromatów, oraz dodatków podbijających smak, polepszających wybarwienie i stabilizację barwy w wyrobach mięsnych.

Mieszanki Przyprawowe do Wyrobów Garmażeryjnych (Pasztety, Salcesony, Pieczenie, Buliony)

 

 

 

Pełna kompozycja przypraw, warzyw i aromatów, o określonym kierunku smakowym, wraz ze środkami pomocniczymi, zapewniającymi właściwe wybarwienie, stabilizację PH, oraz konsystencję.

Susze

 

 

Oczyszczone, wysuszone i odpowiednio rozdrobnione, warzywa, przyprawy naturalne, w formie solo, oraz mieszanek.

Ryby

 

 

Grupa środków funkcjonalnych, o szerokim spektrum działania, w przetwórstwie rybnym, oraz dodatków smakowych do przyprawiania, marynowania, oraz dekorowania wyrobów rybnych.

 
  
 
 
 
 
O FIRMIE | PRODUKTY | CERTYFIKATY | GDZIE KUPISZ ? | KONTAKT
 
 

AspolSmak Sp. z o.o. - Producent przyprzaw
------------------------------------------------------
Kraczkowa 1488 k/Rzeszowa, 37-124 Kraczkowa - Polska
tel. + 48 17 860 55 63 do 65, + 48 17 860 54 05 do 06, fax. +48 17 860 54 07, e-mial: biuro@aspolsmak.pl

 
 

Wszelkie Prawa Zastrzeżone
© Aspolsmak 2015
realizacja:
easolution.pl

Do góry